>

Το πρώτο εστιατόριο Da Bruno γεννήθηκε στην Ιταλία. από την οικογένεια Bruno Ortolano.
Αργότερα επεκτάθηκε στη Γερμανία.Το 1980 εμφανίζεται στον ελληνικό χώρο,
πρώτα στην Κηφισιά και απο 1984 στο Παλαιό Φάληρο όπου παραμένει εδώ και 23 χρόνια.
Με το μεράκι της Φαμίλιας Ορτολάνο και τους Ιταλούς συνεργάτες σεφ Sergio, Andriano, Martselo,
Roberto, Giovanni, συνεχίζει έως και σήμερα.
Η προσεγμένη κουζίνα, η σταθερή ποιότητα, η φιλόξενη σάλα και το εκπαιδευμένο προσωπικό του
ζωντανεύουν κάθε μέρα κάτω από το άγρυπνο μάτι του κ. Δημήτρη Τσουκάρη.
Μέσα στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του έγινε στέκι προσωπικοτήτων απ' όλους τους χώρους.
Τα τελευταία 3 χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο του Catering με εξαιρετική επιτυχία.
Ο επισκέπτης απολαμβάνει τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά του, την αστακομακαρονάδα,
την κολοχτύπα Δωδεκανήσου, το fileto Alta mira που ψήνει ο ίδιος στην πέτρα, αλλά και έναν
πλούσιο κατάλογο με Ιταλικές γεύσεις, που κρατούν την παράδοση της Ιταλικής κουζίνας.
Το εστιατοριό μας βραβεύτηκε φέτος με το τρίτο βραβείο για την λίστα
και την ποιότητα κρασιών που διαδέτουμε από τα:¨Οινικά βραβεία Αμπελοτόπι¨